MaSivill Oy

MaSivill Oy on vuonna 1989 perustettu yritys, joka toimittaa erilaisia ruiskulaitteita, maaleja ja pintakäsittelyaineita teollisuuden, automaalaamojen ja maalausurakoitsijoiden tarpeisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Myymälämme sijaitsee Lahdessa ja meille on helppo tulla joka suunnalta.
Asioidessasi meillä saat aina asiantuntevaa palvelua: kartoitamme oikeat tuotteet ja tarvikkeet tarpeisiisi. Palvelemme myös ruiskulaitteiden huolloissa ja varaosamyynnissä joustavasti asiakkaiden toiveet huomioiden.

ASIAKKAAMME

Palvelemme B2B-sektorilla Päijät-Hämeen automaalaamoja ja -korjaamoja sekä maanlaajuisesti teollisuusyrityksiä, kuten paperitehtaita, leipomoja sekä huonekalu- ja rakennusteollisuutta. B2C-sektorilla palvelemme Päijät-Hämeen autoharrastajia ja erityisesti maalien osalta eri alojen tee-se-itse-maalareita.

Teollisuusmaalit
Automaalit
Rakennusmaalit

KYSY – ME VASTAAMME

Meillä on omassa toimitalossamme viihtyisät myymälätilat sekä nykyaikaiset huolto- ja varastotilat. Toimitalomme sijaitsee eteläisessä Lahdessa ja meille on helppo tulla joka suunnalta. Tule käymään tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelinnumero

    Viesti